Chytré zásuvky představují zcela nové řešení pro automatizaci v rámci systému JABLOTRON 100+

Chytré, bezdrátové, obousměrně komunikující zásuvky představují zcela nové řešení pro automatizaci v rámci systému JABLOTRON 100+. Stav zásuvky je indikován LED signálkou v podo bě podsvíceného tlačítka dle logiky segmentu.
Ovládejte spotřebiče pomocí chytrých zásuvek přes aplikaci MyJABLOTRON, nebo je snadno naučíte reagovat třeba na to, zda jste, či nejste doma. Spotřebiče zapojené do chytré zásuvky vypnete a zapnete, aniž byste se museli zvedat z gauče, nebo i na dálku, když nejste doma, ale třeba na dovolené. Ihned uvidíte, který spotřebič je zrovna zapnutý, nebo si nastavíte vlastní rozvrh, kdy má být co zapnuté a vypnuté. Celý článek naleznete ZDE.

Zabezpečení prodejny iWant v paláci Koruna

Síť kamenných prodejen iWant, která se specializuje na prodej produktů Apple, otevřela novou pobočku na Václavském náměstí. iWant zde poprvé představuje prodejnu typu Apple Premium Partner.

V nové generaci se ještě více přibližují ikonickým Apple Storům, které často přitahují také svou jedinečnou architekturou či právě exkluzivním umístněním v největších světových metropolích. Design každé z nich pečlivě plánuje centrální tým Applu, mají speciálně vyráběné zařízení od podlahy až po nábytek. Nová prodejna iWantu v paláci Koruna sice není tak velkorysá, co se týče plochy, rozprostírá se na 170 metrech čtverečních, ale mnoho prestižnějších adres v Praze není. Více se dočtete ZDE.

 
Přidat recenzi
Všechny recenze